Xpert

dd2

XPERT

XPERT MESOTHERAPY je novi koncept u neinvazivnoj estetskoj medicini i predstavlja terapijski aparat visokog napona za ELEKTROPORACIJU i FOTO BIOSTIMULACIJU. To poboljšava transdermalni ( preko epiderma do dermisa ) i transcelularni transport proizvoda. Pulsirajuća struja visokog napona proizvodi fenomen elektroporacije, povećava propustljivost kože. Ona podstiče otvanje kanala proteina na ćelijskim membranama, to omogućava supstancama do dopru do srca ćelija.
Ova tehnologija se uspešno koristi za poboljšanje propustljivosti kože. Efekat je 100 % reverzibilan, bez oštećenja epiderma i bez morfološke modifikacije na koži.
XPERT, može se kombinovati sa DERMAROLEROM i DERMAPENOM, kao i sa KLASIČNOM MEZOTERAPIJOM. Ova sinergija poboljšava efektivno t no a proizvoda a samim tim i rezultate. Poboljšava efiktnost potkožnih injekcija
Smanjuje neželjene efekte mezoterapije.
Ova tehnika se može primeniti na lice i za telo.
Glavne indikacije : podmlađivanje kože, manjenje mimčnih bora, zaatezanje kože.

XPERT, bez sumnje nudi sve prednoti neinvazivnog bezbolnog podmlađivanja kože: bezbednot ,efikasnot i ekonomičnot. Jednotavan je za rad, a rezltati du odmah vidljivi.